Kleine kweker heeft toegang tot moderne techniek

Floris Huijbregts - 14 Feb 2021Veel kleine kwekers denken al snel dat moderne data-oplossingen voor hen te kostbaar zijn en niet renderen. Dit is echter een mythe die helemaal niet klopt, het inrichten en onderhouden van een actiegericht dashboard vraagt een kleine investering, zeker in verhouding tot andere kostenposten. Door slimme rapporten wordt het overzicht en inzicht binnen de kwekerij veel beter en makkelijker. Is het echt zo dat het gebruik van de moderne techniek voortaan ook is weggelegd voor de kleinere ondernemer? Tijd om daar achter te komen!

Platform economie
Koop je nu een nieuwe smartphone, dan kun je dezelfde techniek kopen die ook beschikbaar is voor de grote bedrijven. Het bouwen van een professionele webshop of website was nooit makkelijk dan tegenwoordig. Meedoen met de “grote jongens” wordt dus steeds makkelijker. Zo ook met het Datagrowers dashboard.

Snel renderende oplossing
Goed ingericht rapporten helpen op vele gebieden:

  • Omdat de rapporten gekoppeld zijn aan uw ERP systeem is de data altijd actueel. Wanneer u dus met uw klant of medewerker bespreekt wat u in het rapport ziet hebben we geen discussie over de cijfers.
  • Stelt u zich eens voor hoeveel tijd u bespaart omdat u geen downloads meer hoeft te maken wanneer u antwoorden zoekt in uw cijfers. Ze staan gewoon klaar in een overzichtelijk dashboard
  • Omdat de data dynamisch is, kun je in ieder rapport direct verdiepen en de onderliggende data zichtbaar maken. Ziet u de omzet per klant, dan kunt u direct verdiepen naar de teelt die die klant heeft afgenomen. Van hoofdlijnen naar details in een paar klikken.
  • Automatische signaleringen zorgen ervoor dat u direct ziet wanneer een belangrijk proces slecht presteert zodat u direct kunt ingrijpen.
De voordelen van het Datagrowers platform voor de kleine kweker
Het is dus niet waar dat de nieuwe techniek alleen maar interessant is voor grote kwekers met verschillende tuinen. Ook de kleinere bedrijven in deze branche kunnen maximaal profiteren van een platform zoals Datagrowers. Met het gebruik van Datagrowers ben je in staat om een groot aantal processen te automatiseren. Dankzij dit platform is het voor u mogelijk om uw bedrijfsprocessen echt naar het volgende niveau te tillen.