Vianen Flowers kiest voor Dataresultz

Bart Huijbregts - 11 Aug 2019Onlangs ondertekenden Joost Vianen en Kees de Louw een samenwerking in een data analyse-traject. Dit kwam tot stand na een periode van nauwe samenwerking aan een prototype, om zo meer uit de markt te halen met data.

Vianen Flowers ontstond in 2000, met het exporteren van bloemen naar Groot-Brittanniƫ. Vanaf daar is de groei gaan doorzetten in een sneltreinvaart, tot vandaag aan toe. Intussen beleveren ze de meeste Europese landen en vele landen daarbuiten. Daarnaast is Vianen gespecialiseerd in weddings, special events en shows over de hele wereld. Samen met logistieke partners zetten zij elke keer weer iets bijzonders neer. Deze groei, ontwikkelingen en service komt vooral tot stand door innovatie, klantwensen aanvoelen en de goede mensen.

Dataresultz is bekend met de sierteelt en kent de kneepjes van het vak. Ook in big data weten zij de weg en nemen hun klanten mee in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van een platform. Ze zijn echt partners en zorgen voor resultaten die er mogen zijn.

Ook hierin komt succes niet vanzelf, je moet blijven innoveren. Daarom hebben we intensief gewerkt aan een prototype wat Vianen Flowers de komende jaren gaat helpen om met data zowel de productvraag als de klantvraag te voorspellen.

Het toont de visie van Vianen Flowers, die de kracht van het gebruik van data erkent en zijn voordeel er beslist mee gaat doen.