Unieke samenwerking 9Knots en Datagrowers om de Corona crisis te lijf te gaan

Bart Huijbregts - 25 Mar 2020Unieke samenwerking 9Knots en Datagrowers om de Corona crisis te lijf te gaan

U zoekt Grip door inzicht en overzicht in deze turbulente tijd, wij helpen daarmee.

Dit zijn tijden waarbij we de blik stevig op de het heden en de toekomst moeten richten. De inzichten, plannen en budgetten van voor de uitbraak van Covid-19 hebben veel van hun waarde verloren. we zitten met zijn allen in een nieuwe (en onzekere) realiteit.

Belangrijke ingrediënten voor de toekomst zijn naast cashflow en kostenefficiency ook te focussen op klanten en dus de omzet. U heeft momenteel veel zaken aan uw hoofd, daarom is 9Knots een unieke samenwerking aangegaan met Datagrowers, waarbij we razendsnel uw data uit het 9Knots systeem kunnen koppelen met de dashboards van Datagrowers.

Waarom? Omdat de juiste beslissingen nemen van levensbelang is en de juiste informatie, met daaraan gekoppelde actie’s daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat essentiële informatie iedere ochtend in een overzichtelijk rapport in uw mailbox klaar staat zodat u en uw team direct actie kunnen nemen.

Kortetermijnvragen die er toe doen:

  • Hoe ontwikkelen op korte termijn prijzen, klanten en teelt en hoe kun je hier zo goed mogelijk op reageren?
  • Welke veiling geeft de beste prijs
  • Welke teelt en variaties doen het momenteel het beste.
  • Alles gericht op actie!


Uw investering:
Deze dagelijkse e-mail kost €99 per maand, en eenmalig €1000 om het aan te sluiten op uw 9Knots systeem. Na een periode van 3 maanden kunt u, als u dat wenst het abonnement veranderen naar gebruik van de totale omgeving van Datagrowers, tegen additionele kosten.

U zoekt inzicht en overzicht in deze crisis, wij helpen daarmee. Wij creëren de blik vooruit, zodat we niet stil blijven staan. Bel ons, als ook u dat steuntje in de rug kunt gebruiken.