Meer inzicht met ons speciale "Corona"dashboard

Bart Huijbregts - 21 Mar 2020Tijd voor verandering?
Dit zijn tijden waarbij we de blik stevig op de het heden en de toekomst moeten richten. De inzichten, plannen en budgetten van voor de uitbraak van Covid-19 hebben veel van hun waarde verloren. we zitten met zijn allen in een nieuwe (en onzekere) realiteit.  Belangrijke ingrediënten voor de toekomst zijn naast cashflow en kostenefficiency  ook zo veel mogelijk actiegericht(klant)inzichten. Dus wat doen mijn klanten nu wel en wat niet meer, en op welke klanten met welke teelten kan ik me nu gaan richten vanuit omzet perspectief.

  Wij helpen.
We hebben voor onze klanten een speciaal “Corona” dashboard ontwikkelt, waarin we inzicht geven in prijs-, klant- en afzetontwikkelingen van de afgelopen dagen. Waarom? Omdat de juiste beslissingen nemen momenteel van levensbelang is en snelheid daarbij helpt. Dus geen tijd verliezen met downloaden van info en die in spreadsheets zetten en bij de eerste de beste onduidelijkheid dit proces weer moeten herhalen. 

  We helpen onze kwekers met de korte termijn vragen hoe ontwikkelen op korte termijn prijzen, klanten en teelt en hoe kan je hier zo goed mogelijk op reageren.

  U voert een strijd tegen deze crisis, wij helpen daarmee. Wij creëren de blik vooruit, zodat we niet stil blijven staan. Bel ons, als ook u dat steuntje in de rug kunt gebruiken.