Blog

Voor al onze updates

Blog image

Voorspellen zonder glazen bol

Voorspellen zonder glazen bol   Voorspellen van klantgedrag is sterk in opkomst binnen de sierteelt. verder optimaliseren binnen de teelt/kas is erg lastig, en gaat soms over een procent punt, maar vaak over minder dan dat. Als je beter weet wat je klant doet, en gaat doen, kun je je product beter daarop laten aansluiten, zodat je meer invloed op je verkoop en je marge hebt.  

Lees meer →
Blog image

Unieke samenwerking 9Knots en Datagrowers om de Corona crisis te lijf te gaan

U zoekt Grip door inzicht en overzicht in deze turbulente tijd, wij helpen daarmee. Dit zijn tijden waarbij we de blik stevig op de het heden en de toekomst moeten richten. De inzichten, plannen en budgetten van voor de uitbraak van Covid-19 hebben veel van hun waarde verloren. we zitten met zijn allen in een nieuwe (en onzekere) realiteit. Belangrijke ingrediënten .......

Lees meer →
Blog image

Meer inzicht met ons speciale "Corona"dashboard

Dit zijn tijden waarbij we de blik stevig op de het heden en de toekomst moeten richten. De inzichten, plannen en budgetten van voor de uitbraak van Covid-19 hebben veel van hun waarde verloren. we zitten met zijn allen in een nieuwe (en onzekere) realiteit.  Belangrijke ingrediënten voor....

Lees meer →
Blog image

Fouten in uw excelsheets kunnen grote gevolgen hebben voor uw kwekerij

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat spreadsheets fouten bevatten, echter komt het nog altijd vaak voor bij de bedrijven. Bijna 90 procent van alle spreadsheets bevatten fouten. Zelfs de meest zorgvuldig ontwikkelde, beproefde en geteste spreadsheets hebben fouten in 1 procent van alle formulecellen. In grotere spreadsheets met duizenden formules zijn er tientallen fouten te vinden. Wat zijn de gevolgen van al deze fouten? En wat kun je er tegen doen om deze fouten te voorkomen? Dat is precies wat we jou in dit artikel zullen laten zien!

Lees meer →
Blog image

Verandering van klantgedrag – alles wat je moet weten

Je klant centraal stellen is een belangrijk onderdeel van een succesvol bedrijf. Je teelt kan nog zo goed zijn, als je niet weet wat je klanten (gaan) vragen, wordt het succesvol blijven als bedrijf steeds moeilijker, zeker in een tijd waarin je op veel manieren je markt kan bedienen (klok, direct, online etc)

Lees meer →
Blog image

Data binnen de kwekerij sector

Veel ondernemers in de kwekerij sector zijn er niet zo veel mee bezig, echter zal er door de alsmaar voortschrijdende techniek een hoop veranderen binnen de sector. Een van de onderdelen waar kwekerijen stil bij moeten gaan staan is bij de diverse soorten toepassingen voor data binnen het bedrijf. Aangezien nog niet iedereen hiermee bekend is zullen wij je in dit artikel wat meer laten zien over data binnen de kwekerij sector.

Lees meer →